Micro interactions

Micro-interacties zijn de functionele, interactieve details van een product. Als ze goed ontworpen zijn, verbeteren ze de gebruikerservaring. Wanneer ze slecht ontworpen zijn kunnen ze nadelig zijn voor de gebruikerservaring. Een herkenbaar voorbeeld van een micro-interactie is het geluid dat je telefoon of je computer maakt als je een e-mail ontvangt.

Inlogproces

Bijna elke dag hebben we te maken met een inlogproces. Maar hoewel inloginteracties zo gewoon zijn, zijn ze ook een van de lastigste onderdelen om te ontwerpen. Het is van vitaal belang ervoor te zorgen dat uw inlogpagina geen obstakel vormt voor uw gebruikers.

AirPods animation

Animaties in de gebruikerservaring kunnen helpen door feedback te geven en desoriëntatie te voorkomen, maar ze kunnen ook afleidend, vervelend en duizelingwekkend zijn. Er zijn twee dimensies om van animaties een positief aspect van de gebruikerservaring te maken: hun doel en hun uitvoering.

Hamburger animation

Het primaire doel van elk bedrijf is om de verkoop te verhogen en de groei van het bedrijf te vergroten. UX/UI Design speelt een essentiële rol in het bereiken van dit doel. Het UX/UI Design van de applicatie verbetert de gebruikerservaring en de klanttevredenheid. Hierboven wordt visueel weergegeven wat de ingrediënten zijn i.p.v. tekstueel wat dus meer intuïtiever maakt voor de gebruiker.

Floating Action Button (FAB)

Floating Action Button (FAB) is een veelgebruikt UI besturingselement voor Android apps. Gevormd als een omcirkeld pictogram dat boven de UI zweeft, is het een hulpmiddel waarmee gebruikers de belangrijkste onderdelen van je app kunnen oproepen.